mandag den 15. juni 2015

Jordbærtrifli - let og lækker!

Min favoritdessert er helt klart jordbærtrifli! Både at lave og spise. :-) Den er superlet og hurtig at lave, ser dekorativ ud og gør altid lykke hos mine gæster.

Den passer også godt i farvetemaet til studentergilder. 


Du skal bruge:
1 stor skål - gerne af glas, så man kan se de fine lag
1 pose makroner
1 stor bakke jordbær
1/4 l piskefløde
1 portion kagecreme (jeg er doven, så jeg bruger den i pulverform, der piskes med mælk ;-))
½ l mælk
Lidt billig sherry


Hæld makronerne op i glasskålen. Knus dem. Strint lidt sherry over makronerne. Lige tilpas, så alle makronerne får, men det må ikke søbe i sherry. Jeg plejer at holde tommelfingeren over åbningen af flasken, så der kun kommer lidt ud af gangen.


Skyl jordbærrene og skær dem i skiver ovenpå makronerne.


Pisk kagecremen med ½ l mælk og hæld den direkte over jordbærrene, inden cremen stivner. 


Pisk fløden og kom den ovenpå kagecremen. Triflien kan evt. pyntes med jordbær.


Hurtigere og nemmere kan det næsten ikke gøres, og så smager det himmelsk!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar