tirsdag den 16. juni 2015

Pift et kedeligt festlokale op!


Min venindes datter skulle konfirmeres, og jeg blev "hvervet" til at stå for borddækning og pyntning af lokale. Festen skulle holdes i selskabslokale i en boligblok.

Konfirmanden var absolut ikke tilfreds med lokalet. Det var vildt kedeligt, sagde hun! Og særlig billederne på væggene var hun træt af. Der var også halvmørkt og lidt nusset, så noget måtte gøres.


Ved indgangen lagde vi en rød løber for at byde gæsterne velkommen. Den blev også flittigt brugt af de yngste gæster samt lillesøster til at gå catwalk på. ;-)


På billedet ovenover her og nedenunder her ses de oprindelige billeder, som jeg - hånden på hjertet - nu heller ikke synes gjorde noget godt for lokalet.Så jeg smuttede hjem og pillede af væggene samt fandt i gemmerne, hvad jeg havde af popart malerier med mere knald på farverne, så det kunne friske op i lokalet. 

Jeg er billedkunstlærer og maler også lidt selv, så alle billederne er egen produktion, men man kan også sagtens bruge plakater eller billige lærreder med farver på i stedet for uden det koster en bondegård.


Hvis du vil se, hvordan jeg laver malerierne er der en beskrivelse HER

En flagguirlande blev draperet hen over den blå dørkarm og livede op.

Min billedserie af Fred Astaire med partnere passede godt farvemæssigt til den øvrige bordpynt.


Konfirmanden var MEGET glad for resultatet!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar