mandag den 19. maj 2014

I det grønne - gæster på terrassen


Mine søde gæstfrie venner har det skønneste sommerhus, som jeg elsker at være i! Man bliver hygget om, kræset for og så er der guf for øjet hele vejen rundt. Når man bliver inviteret på besøg, er det virkelig spisning i det grønne.

For sommerhuset ligger ikke kun godt integreret i en smuk, blomsterrig have, men farven grøn går også igen i indretningen af huset. Så når man er så heldig at komme til middag, bliver der også dækket op med grønt.


Der er syet hynder til stolene i lysegrønt, fundet bløde varme tæpper, der matcher og bordet er dækket med en dug med grønt blomstermønster fundet på et loppemarked. Mine venner samler også på glas i grønne nuancer, også fundet på loppemarkeder og i genbrugsbutikker.

Og som man kan se på billederne, behøver glassene ikke være samme slags eller helt samme farve for at det ser smukt ud. Blomsterne er selvfølgelig plukket i haven.


Dejlig frisk, GRØN salat, GRØNT i vandet til at give smag (mynte eller citronmelisse) og GRØNNE agurker i tzatzikien er lækkert tilbehør til sommermiddagen. Enkelt og velsmagende.


Desserten sørgede jeg for - jordbærtrifli, som ikke helt passer til det grønne tema, men dog til det sommerlige. ;-) Supernem og hurtig at lave. Kan være, I får opskriften en anden god gang. ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar