mandag den 12. maj 2014

Shopping girl - sangskjuler


Mine to teenagepiger elsker at shoppe, så da den ældste blev konfirmeret, lavede jeg en Shopping girl sangskjuler til hende. Den blev både rigtig fin og meget personlig. :-)


Materialer:
En kageæske fra bageren med "rude"
En flad æske stor nok til A4 ark - her en æske til plastikcharteks
Selvklæbende hyldepapir
Papkassepap
Reklamer
Saks
Limstift
Et foto af konfirmanden i hel figur
Perler - her røde aflange perler
Limpistol
Limstænger


Den flade æske er base. Et stykke papkassepap skæres til som låg til æsken og beklædes med hyldepapir. Denne plade er gulv for resten af figuren. Den ene halvdel af kageæsken uden "rude" beklædes med samme slags hyldepapir og limes på gulvet. Den anden halvdel af kageæsken - den med "rude" - beklædes også med hyldepapir udenom ruden.

Æsken med rude skal nemlig være butiksvindue! Inde i vinduet sættes en lille papplade med hyldepapir fast (brug limpistolen), så der er noget at stille varerne på. Butikskiltet er et stykke hvidt papir med mærkevarenavnet på - her VERO MODA - klippet ud af en reklame.

Tøjet er klippet ud af reklamer og limet på giner af pap. Hver gine har en lille fod af pap bagpå, så de ikke vælter. Den røde perle limes på toppen af ginen. Ginerne limes på pladen i vinduet.

Bagvæggen i butikken er også et stykke pap med hyldepapir, men en anden og lysere, så der ikke bliver for mørkt i butikken.

Fotoet af konfirmanden klippes ud og limes på et tyndt stykke pap. Der skæres et lille snit ned i pladen, figuren skal stå på, så pappet bliver limet nede i snittet og står på den måde mere stabilt.

Så foldes en masse indkøbsposer i papir fra reklamer, så de forskellige mærker får de rigtige farver og den glittede version. Navnene på poserne er også klippet ud af reklamer, så de kan blive i de rigtige størrelser. Her brugte jeg bla. Matas, Deichmann, Change og VERO MODA. Så limes også de på.

På den ene side af kassen stod konfirmandens navn, på den anden side stod der SHOPPING GIRL.

Jeg tænker, at sangskjuleren kan varieres i det uendelige alt efter hvilken interesse festens midtpunkt har. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar