onsdag den 24. februar 2016

Studenter på besøg


Da min datter blev student, lagde jeg hus til de 20 minutter, der var afsat til vores familie. ;-) Men det er fantastiske 20 minutter med de super glade og festlige studenter! 
Jeg bor i et lille rækkehus med et noget slidt udeområde, men som altid synes jeg, det pynter med farver. ;-) Så den røde løber blev selvfølgelig rullet ud.

Så havde min hvide kat også noget at ligge på, mens den (vi) ventede på studenterne.Jeg klistrede diverse teksttapes på den grimme havelåge fra TIGER - en pink med teksten KÆRLIGHED, en rød hvor der stod STOP og en orange, hvor der stod GODT GÅET. 


En masse flag og lidt blomster livede også op.


De store bogstaver, der tilsammen dannede ordet TILLYKKE, blev printet ud på hvert sit A4 ark og dernæst lamineret og sat på skuret med "lærertyggegummi".


Naboen, som jeg deler indkørsel med, havde en søn, der også blev student og det var hendes flag, der blev hængt på vores skur.


Hun havde også en pink løber, der blev rullet ud til ære for sønnen og hans kammerater. Samt en hvid hund, der ventede næsten lige så utålmodigt som min hvide kat. ;-)


Jeg serverede små snacks og jordbær daquiri for studenterne. Ikke at de manglede noget at drikke, da de kom - vi var placeret midt på ruten, så flere af dem var lidt usikre på benene, da de kom. En enkelt pige lå på den røde løber al den tid, de var på besøg - hun synes selv, hun var en anelse svimmel. ;-)Den øvrige familie var stimlet sammen hjemme hos mig, så de kunne opleve besøget, og de blev hængende bagefter til hygge og mad - super hyggeligt!Om 1½ år er det min yngstes tur - det glæder vi os allerede til!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar