onsdag den 20. januar 2016

Nytårsbord 2015


Jeg elsker at lege med borddækningen ved festlige lejligheder! Og nytårsaften er da en festlig lejlighed om nogen. ;-) Den blev holdt hos min bror, og jeg fik frie hænder.


Lys dug på bordet med en gennemsigtig organzadug med sølvstjerner ovenpå. Organzadugen er en af dem, der kan købes til en billig penge i diverse supermarkeder ved jule- og nytårstid.

Hvide tallerkener og pænt bestik. Jeg har en gang samlet på antik sølvbestik ved navn Empire, som jeg brugte denne gang, men andet bestik duer fint.

Nytårspynt af forskellig slags samt servietter købte jeg, så det farvemæssigt matchede.


Centerpiece:
1 brædt, min bror havde liggende ude i gården
mos fra min have
tujakviste fra min hæk
julepynt i sølv (kugler og kogler)
en buket roser fra netto
2 bloklys


Brædtet blev placeret midt på bordet. Tujagrenene blev fordelt ovenpå brædtet med den afklippede del vendt ind mod midten af brædtet. Ovenpå tujaen lagde jeg mosset, som dels holdt tujaen fast på brædtet og dels var en god bund at lægge pynten på-

De 2 bloklys satte jeg i mosset, så der var symmetri. De sølvfarvede julekugler og kogler blev fordelt ovenpå mosset, som jeg syntes så pænest ud - balance og symmetri i fokus.

Roserne klippede jeg hovederne af. Det ene lagde jeg på midten af dekorationen. For hver ende af dekorationen placerede jeg 3 dessertvinsglas med en lille sjat vand i bunden og hovedet af en rose. De øvrige roser pyntede andre steder i rummet,bla. på sofabordet.

Det er første gang, jeg laver en borddekoration på den måde, men det bliver afgjort ikke sidste! Jeg er stadig ret godt tilfreds med resultatet. ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar