søndag den 27. april 2014

Buffetbord


Buffetbordet her er i virkeligheden et bordtennisbord. Det er brugt som buffetbord til begge mine pigers konfirmation med lidt variation. Det stod i forvejen i lokalet, og udover at det er væsentligt pænere at se på, når det er camoufleret som buffet, så har det også en god størrelse. ;-) Men andre borde kan selvfølgelig også bruges og evt. sættes sammen, hvis man gerne vil have et stort bord.


Midt på bordet stillede vi en lang lav bænk. Kasser i passende størrelser kan også bruges. Bord og bænk blev dækket af hvert sit stykke nervøs velour. Efeuranken pyntede på kanten af stoffet rundt om bænken.


Til den første konfirmation var de grimme ben ikke helt dækket, så vi gjorde det lidt anderledes til den anden. Stoffet blev lagt på tværs af bordet, så det nåede gulvet. For enderne brugte vi et stykke af det stof, der også var på de runde kaffeborde i baggrunden. Samlingerne blev dækket med et par store sløjfer i organza. Begge slags stof er købt i Jysk i 5 meters ruller - så billigt som muligt. :-)


På tværs af bordet under bænken er der lagt en organza bordløber, jeg en gang fandt en masse af i Netto, men samme slags kan findes flere steder på nettet.

De 2 menukortholdere er fra Lisbet DahlIngen kommentarer:

Send en kommentar