torsdag den 5. februar 2015

Hjemmelavet gavekort i kæmpestørrelse


Jeg brugte:
A2 karton
Printet foto i A3 størrelse af modtageren
tekst skrevet i word og printet på farvet papir
print af reklamer for bridgerejser
tuschGavekort eller pengegaver er ikke de allerfedeste gaver at give i min verden, meeeen.......ind i mellem er det den bedste gave for modtageren at få! :-) Og til min mors fødselsdag gav vi (børn og børnebørn) hende et stort tilskud til en bridgerejse - hun er vild med at spille bridge og rigtig god til det også. 

Jeg gjorde så noget ud af kortet i stedet for - sørgede for, at det blev så tydeligt som muligt ved at lave det i Kingsize! 

Det store stykke karton blev foldet på midten og udgjorde selve kortet. Billedet i A3 af min mor som ung blev limet på forsiden. Ovenpå billedet limede jeg en stribe rødt kopipapir på, hvor der stod TILLYKKE, 70 ÅR. Man kan jo skrive lige hvad man synes passer til det kort, man laver.

Indeni lavede jeg en collage af reklamer (tekster og fotos) for bridgerejser af forskellige slags, som min mor kan bruge som inspiration, når hun skal vælge sig en rejse. Det fremgår selvfølgelig også af kortet, hvad det går ud på og hvor stort et beløb, gaven er på. OG - så har vi selvfølgelig alle sammen underskrevet det! :-)

STORT, festligt og bare liiidt sjovere end et købekort!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar